blablabla

Jag mår bara så jävla toppen idag skulle jag vilja säga. Idag har jag gjort någonting som jag borde ha gjort för ett bra tag sen! Jag har nämligen gått på fotboll så länge jag kan minnas. Och idag har jag samlat mig och äntligen tagit beslutet att sluta. De känns så himla befriande, men samtidigt är de ju tråkigt. Men vafan jag har velat hit och dit över de här i nästan ett år. Och nu är de dags. Säsongen är inte slut än. Men eftersom jag har varit borta så länge så har de känts slut för mig. Jag var med en hel del i somras. Men de var bara för min pappas skull. De är ju egentligen helt knäppt. Men de var nog han som ville och har velat de mer än mig. Och för att bli riktigt bra på någonting och för att tycka att de är kul måste man också känna att de är någonting man tycker om. De är mycket tid som går, jag tycker inte illa om laget eller tränarna. De har ingenting med dem och göra utan de är bara hela lagsporten. Tävling har aldrig varit min grej. Och jag har varigt ganska tålmodig. För jag har ju tråtts allt gjort mitt bästa ändå. När man gör någonting för någon annan känns det inte rätt. Man känner sig helt förstörd inombords vissa stunder. Och även om de var kul vissa gånger och andra inte så är de fortfarande så att jag aldrig känt någon som helst lycka över att göra de. So I'm done! Smile smile smile!

Jag kan ju berätta om min fantastiska dag igår. Jag och Angie var i stan hela dagen. Vi åkte in för att kolla biljetterna till Mamma Mia. Men de var slut, så vi gick in i de sista minuterna till en annan biograf och där hade de massa platser kvar som tur var. Så jag och A köpte en stor popcorn och läsk. Allt var perfekt, filmen var jättejätte bra. De var så att man nästan grät. Och skrattade så klart! Loved it! Sen efter gick vi runt i stan tills de stängde. Vi var typ helt galna. Min älskade bästa vän, de är så kul att släppa loss med dig! Och den meningen är bara ägnad för dig sötnos! När vi kom hem så satt vi å kollade på tv. Och jag kom hem perfekt till sex and the city! Så min kväll var också bäst. Nu ska jag ta mitt leende och göra någonting bra av det. Men de verkar som alla är så jävla upptagna idag. Jag är så jävla irriterad på vissa människor. Fan hur kan man ens kallas vän..

Kisses /J


home sweet home

Ja då är man hemma i sin älskade stad igen. De känns helt underbart att vara hemma och känna att man verkligen hör hemma någonstans, de får leendet att stråla. Jag kom hem för ett tag sen till och med några dagar. Men jag har inte ens ägnat en enda tanke på att ta fram datan. Fick till och med leta runt efter den. Men nu sitter jag här i alla fall med datan i knät hemma i soffan. De är jättekul att vara hemma. Men samtidigt är det ju så att skolan börjar om lite mer än en vecka. Och de får mig att bara känna mig så himla sur och arg. Jag orkar verkligen inte tänka på att jag kommer att spendera ett helt år med plugg och sena nätter bara för att få bra betyg, de är så himla nedlåtande .Det är hopplöst att ens ägna en tanke åt någonting så hemskt. Men de sista dagarna ska jag bara försöka glömma att jag har ett pissår framför mig. Den tanken får jag ta tag i om några veckor. Men i alla fall jag har haft ett jättemysigt lov. En av de bästa faktiskt. Så Jag ska inte sura, de är i alla fall ett leende som finns kvar när de behövs. Veckorna på Kreta var mysmysmys, lite jobbigt och tråkigt att ha föräldrarna med men de blev okej ändå. De blev många timmar i solen och skvätt i poolen. Min jobbiga bror var ju bara tvungen att få uppmärksamhet hela tiden. Och de bästa de vet är ju att retas, så jag fick ett och annat utbrott. Hehe, om ni kände mig skulle ni precis veta vad jag menar. Men i stort sätt har allt varigt perfekt. De senaste dagarna har jag spenderat med mina underbaraste. Så de har varit super.  Fast igår och idag har jag varit sjuk, de suger!. Skulle träffa min kära vän Alexandra idag med kände inte att jag hade ork att ens gå upp. Huvudverk är knappast någonting man vill bära på hela dan om man ska ha kul. Så de får bli om nån dag eller så.

Sen ska jag passa på att umgås så mycket som möjligt innan skolan, och så fort min konstiga influensa är borta kommer mitt leende förhoppningsvis tillbaka. Nu ska jag ägna min tid åt att ladda upp sommarens bilder på datan. Och försöka få i mig lite mat.


See you, Kramar  /J


RSS 2.0