Happy

Hej alla snyggingar!


Äntligen lördag kanske man ska säga! Det känns så himla underbart att sommaren är här på riktigt. Eller det får vi ju i alla fall hoppas. Min dag har varit jättemysig. Träffade L och A och vi hamnade på en filt vid skeppsholmen! Sååå himla mys med de glittriga vattnet och de kvittrande fåglarna omkring oss. Det är som om sommarkänslorna bara svämmar över på en och samma gång. Det är visserligen hur underbart som hest! Men lite jobbigt i början när man inte riktigt vant sig. Jag säger inte att solen suger utan att det är jobbigt när det är så soligt och varmt att man knappt kan hitta skuggan! Men en helbra eftermiddag! L kom hem från Tyskland igår så det var jättekul å få höra om allt. Och Jag babblade om min underbara tid på Gotland! Haha (a) Snart kommer min mammas väninna och hennes familj hit. Så mina pären har lagat massa mat och fixat. :) Alltid trevligt. M och jag är ju lika gamla så det blir mys...

Lite sommarbilder från today!! (; Enjoy!


           


Har ni också haft en underbar dag i solen? (;
'

Gotlandsbilder

                                                       

Några charmiga Gotladsbilder bjuder jag på! :) Det var supernice!


I LOVE GOTLAND

Hej alla glada läsare! :D


Ni måste ha saknat mig lite vah? :) Haha! Det har varit så sjukt kul på Gotland! Jag har träffat så himla fantastiska människor och vi har haft det så himla kul tillsammans. Alla var ju där för samma orsak, att utbilda sig till elevstödjare. Men det blev så himla mycket mer. Det var inte som vi var där för att utbilda oss utan för att ha trevligt och umgås. Och de har vi verkligen gjort! Alla var så himla goa och glada. :) Verkligen en positiv stämning hela tiden. Så jag har ett big smile på läpparna! Jag skulle ha velat vara där typ en vecka till! Inte bara tre dagar! Det kändes så hemskt när vi gick av båten, när man kände hur saknaden över att lämna Gotland och alla bara vällde över. Men det blev ju i alla fall ett minne för livet! Och jag kommer definitivt åka till Gotland igen! Idag (sista dagen) var vi inne i Visby och shoppade lite! Det var jättemysigt. I LOVE IT!!! Nu är jag så jävla trött pga. alla trekamper, femkamper, sammerbetsövningar, lyssningsövningar och många fler roliga aktiviteter! Och jag får inte glömma den supermysiga stranden precis vid havet! Där vi avslutade kvällen med grillning! Sååå himla nice! :)

Såååååå sjukt roliga dagar! 

Nu ska jag ringa runt lite. Ha en bra fredagskväll allihopa, :) puss och kram /J      

(Jag laddar in lite bilder senare!)

Packningen - Ödet


22. ÅÅh! Nu är jag i stort sätt klar med allt! :) Haha, de ända dåliga är att jag missat desperate! Men jag får kolla på reprisen sen! Idag har jag inte varit på packhumör snarare på sovahumör så packningen fick gå fort idag tänkte jag. Men sen kom jag på att man kunde ta kort på packningen och då var jag ju bara tvungen å få till det lite snyggt! Haha, så nu kan du se på min packning om du är nyfiken! :) Enjoy!! :D 



  

Haha!! Är jag inte lite fiffig? (;

3o minuter senare - 22.48
Jag går in i mitt rum men mina mackor och ett glas mjölk i handen. Och nån jävel i min familj har släckt lampan så jag går in till min lilla lampa och ska tända den! och gissa vad smidiga lilla jag gör då!!???
Då spiller jag min halvliter mjölk över resväskan. Så den senaste kvarten har jag tårkat upp ett hav mjölk från mitt golv!  jag lär nog inte kunna sova av stanken. Men det var jävligt tur att jag hade stängt resväskan! Annars hade jag fan inte följt med till Gotland!!

Nu ska jag göra allt helt klart! Sen ska jag sova, det förtjänar jag verkligen idag!!

Sov gott! puss och kram /J

Om jag inte hinner uppdatera imorgon så frår ni vänta tills på fredag!! Jag ska försöka ta lite kort också! (;

Ha det bra! och glöm inte att kommentera hela min blogg nu när jag är borta! Jag blir jättejätteglad över kommentarer! ByeBye


Stress

FanFanFan!!!


Nu hinner jag inte se desperate!!! :o För att jag har såsat framför datan hela kvällen! Och jag måste packa inför imorgon! Och jag har inte ens öppnat väskan! Jag är så himla trött och jag orkar verkligen inte göra något! Jag är säker på att jag kommer att försova mig imorgon och att jag kommer ha glömt hälften av det jag ska ha med mig! Fan jag måste duscha och städa mitt rum! Och sova! Ååh allting tar så himla långt tid för mig och jag kommer typ aldrig somna för jag kommer vara så jävla stressad över att jag kommer försova mig imorgon!  


Fan nu måste jag gå och handskas med mina problem!!

Förresten jag ska till Gotland imorgon ni som inte vet det! Fan jag orkar inte åka längre.... Men uuucsh nu måste jag bli av med dåliga-inställnings-tänkandet!! Nu ska jag göra allting klart! Så vi ses om en timma kl.22!!!!

Dagens köp!

 
   

Vad tyckr ni om mina nya shorts? Har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha kvar dem! :/



Hemskt!


Sånna här saker är någontng som inte borde hända. I alla fall inte i riktiga livet! Den gär mig tårögd! :'(
såg den på http://michellewistrom.blogg.se!!





R.I.P Felicia ♥

Lunch :)

Nu har jag precis tagit en timmes promenad med my friend A och hennes lilla söta kunsin! :) Supermys.. och nu väntar min middag på bordet så jag måste kila! Men vi hörs sen! Slänger in en bild på våran lunch idag!
lägg märke till min supergoda lilla wrap till höger!! ;D

image105 image106



 

Man ska ju få vara onyttig nån gån! nte sant!!? :)





Dagens Outfit / Dagens Uppdatering

Hej!


Ååh jag har haft en skitbra helt underbar och fantastisk tisdag!! :) Jag hade två lektioner, eller vi hade några inställt och vi skulle inte ha gjort något på dem så jag och lalla tog beslutet att åka å shoppa i Farsta i fyra timmar! :) HAHA, inte så himla bra av oss. Men vi hade verkligen ingenting kvar å göra så då orkade vi inte helt enkelt. Men vi kom tillbaka vid kvart över 2 för att göra matteprovet! Jag hoppas det gick bra! Det var chill å bara ta det lite lugnt bland alla kläder. Lalla shoppade järnet! :) och jag köpte bara ett par shorts! (ni får se bild sen så säg vad ni tycker!) Och sen hade vi suget av någonting fett så vi gick på Mc! :) jag provade den nya kyckling wrapen ^^ Den var gudomlig!! Men jättejetteliten! När jag fick den var jag så himla besviken för den var så himla liten! Men det gjorde ingenting för den var så himla god!


Idag måste jag packa å städa mitt rum! I vanliga fall brukar jag älska att packa men inte idag! Jag är så himla trött. Orkar verkligen inte och jag har ingen hum om vad man ska ha med sig för kläder! Kommer det regna? Vara så varmt så man svettas ihjäl? Eller så man fryser ihjäl? Det är det som är så himla jobbigt när man reser någonstans i Sverige! Då behöver man ha med sig allt. Och man har ingen aning om vädret för de ändras hela tiden! Om jag skulle åka till Maldiverna skulle det bara behövas sommarkläder! Hur lätt som helst. Men Sverige erbjuder allt tyvärr!!

Nu ska jag ta fram min resväska! Ses sen!!

puss och kram /J


Juste jag får inte glömma min outfit idag!!


 

*Kofta - Hm
* Svart baslinne - Hm
* grått linne (for those who loves to rock) - Hm
* Jeans - London - Gap
* Skor - Åhlens - Esprit
* Väska - London - New look
* Blommig scarf - Hm



Gotlandsresa :)

Haha inte en chans att jag ska sova nu, och min bok får vänta! Jag har något viktigt att berätta!!!!! På onsdag åker jag till gotland! Det ska bli så sjuuuuuuuuukt kul! :D Nu ska jag läsa era bloggar och se vad ni har haft för er idag!! :)

byebye!! pussochkram /J

månpocket :)

Hej alla positiva! :)


Träningen var super. Nu borde jag egentligen kolla på Sverige - Slovenien!, men jag orkar verkligen inte! Haha som i reklamen... :) men jag har haft en ganska bra dag om det är någon som vill veta.. Jättemånga lektioner men dem genomfördes i alla fall!! Och Idag fick jag tillbaka mitt so-prov (8 sidor långt) om växthuseffekten å naturkatastrofer och bal bla bla... och jag fick MVG :) I'm so happy!! Jag älskar so! Allt som har med so att göra bara sätter sig i mitt huvud som om det vore naturligt. Ibland behöver jag inte ens plugga inför so-proven! Och det känns så skönt att kunna ta det lite lugnt och ändå få bra resultat! Det är nog också för att jag hänger med och jobbar mycket på lektionerna!! :) men i alla fall det känns jättekul!


Nu ska jag läsa min glamorösa bok som heter singel på nytt! Girligirli I know!! Men det är dem ända böckerna jag tycker om!! :) Igår kom jag precis in på kapitel 5, haha så himla ointressant men kapitlet hette i alla fall vänner man inte kan lita på. Men jag somnade efter den sidan så jag kommer inte ihåg vad som hänt! :o Nu ska jag borsta tänderna och sen läsa min bok, jag är så himla pigg! vill egentligen inte stänga av datan men vafan jag måste!!
Jag får väl sitta och läsa min bok tills jag blir trött! (det kommer ta evigheter)! slänger in en bild!!

image100 

Singel på nytt är en bok som är i New York-stile :)

sov sött allihopa!! puss och kram /J



Dagens outfit

hola! Idag måste jag råplugga till mitt matteprov! så jag hinner nog inte blogga så mycket ikväll. Också har jag fotboll som jag måste gå på! jag var inte där förra veckan, och jag kommer inte vara där på torsdag så jag måste gå idag! Men i alla fall här kommer dagen outfit. (Ganska tråkig!)

   

* Jeans- Miss sixty
* Tubtopp - Hm (lila bandet hör inte till.)

Det var de de. Nu ska jag tillbaka till skolan! :o pussochkram /J


Scarlett Johansson

 


 
image96

 Den här underbara lila klänningen skulle inte hänga fel i min garderob! Scarlett Johansson bar den med stil och elegans på en filmgala i förra veckan. ♥♥




Sååå himla vackert!

image94

När man är i Maldiverna har man kommit till paradiset!



Dagens Outfit. :)


   

* Kort jacka - Hm
* Vit T-shirt - Hm
* Jeans - Vera moda (gamla)
* Väska - London - new look
* Tygskor - Åhlens - Esprit


Den ultimata sommarklänningen!

image88
Nu är jag med och tävlar om den här underbara klänningen från Hm trend! Det tycker jag också att du bör göra! Gå in på  therese för att delta! Passa på sista chansen idag! :)


Är den inte underbar?!! ^^



 

Tripp Trapp Trull




         

Det tog jävligt långt tid å komma hem till L! HAHA, But is was fun! :) vi bjuder på några godingar ^^



Lördagens outfitar! :)

  


Höger
* Färgglad topp/klänning - Hm
* Svart Kjol - Gina (bara för att linnet var kort!)
* Leggings - Åhlens
* Svarta bellerina - Din sko
* Svart väska - Hm (syns inte på bilden)

Vänster
* Skjorta/Tunika - Åhlens
* Svart kofta - Hm
* Silverskor - London - office
* Silverväska - Hm (syns inte på bilden)



Eftersom A var med på kortet så ger jag er hennes outfit också! :)



ånger!

Heej allihopa!! :)


Nu är jag hemma efter en superbra lördag! Igår så va jag L and A inne i stan å gick lite, jag köpte en tunika från Åhléns som ni säker kommer få se lite senare! Och jag hittade den klänningen som jag ville ha från Hm! (a) Den där BLOMMIGA klänningen hela världen är ute efter! I storlek 38, men den var för stor! TYPISKT!! Men jag hade kunnat sy in den men så långt tänkte inte jag,  de kom jag på när jag kom hem! Och nu ligger den hemma hos någon lycklig människa!! :'( Men vafan skit samma det var en tabbe men den finns i Lila! Och den var också supersnygg så jag kanske har hopp i alla fall! Vi fikade och sen åkte vi hem, och då var vi hos L en stund. Och sen gick jag och A hem för vi var så jävla hungriga! Så jag åt, och sen gick jag till A för att avsluta kvällen med lite molodifloppar! Fyfan vilket FIASKO!! Jag tyckte i alla fall att Charlotte var värd att komma top10! Men icke sa nicke, det var några ryska mongon som vann publikens hjärtan med deras fula språk. Deras låt sög när den var på ryska men sen i slutet när man fick höra den på engelska så var den faktiskt ganska bra!

Puss och kram! nu ska jag kila ut i värmen! :) ha en bra Söndag alligopa! <3

  

Jag tog i alla fall ett litet kort på våra fina klänningar! (som vi var dumma nog och inte köpte!)




  

Igår :)

Heej snyggingar!! :D

Kvällen och dagen igår var supermysig!! :) Vi vann matchen med 8-2 :) haha överklass! Igår var vi på teater i farsta med skolan! teatern var inte så himla bra! "romio och julia"!! och man vet ju allting som ska hända så den var jävligt boring! Fast det var ändå kul å komma ut lite med klassen.;) och sen blev det bara mys. satt å prata i telefon med angelica ett bra tag igår. och jocke satt typ å drog massa skämt! haha han ska alltid få till det. men i alla fall det var en höjdare!:
"varför kan inte blondinder göra is?, för att dem inte hittat receptet! HAHA!!:)

Snart ska jag åka till my city with my girls! :) Vi ska nog fika. och sen får vi se om vi hamnar i gräset på en filt någontans!! I hope so!! (; men ha en bra lördag allihopa!! <3

Puss och kram /J

 image72


* Kofta - Hm
* Blommig topp - Hm
*Jeans - Miss sixty
* Skor - Din sko
* Väska - Hm


Varför skäms man över att prata om skam?

Hej allihopa!


Min vecka har varit jättebra! Och det bästa är att den inte är slut än! Och jag hoppas verkligen  att helgen kommer vara lika bra! Jag har gjort ganska mycket den här veckan så jag har inte hunnit med allting. Igår var jag och träffade Malin på centralen, och därifrån åkte vi till Gärdet (filmstaden). Där var  vi på en superbra teater. (tro inte att jag är en kulturnisse!) Haha, det är jag verkligen inte. Men vi tänkte att vi ska prova på lite nya saker när vi träffas. Sånt som man i vanliga fall inte gör. Och det är ändå ganska kul å få se andra saker än sina vanor. Om man jämt göra samma saker så lär man sig aldrig tycka om nya, så man ska prova sig fram. Kanske man hittar ett jättestort intresse som man inte hade någon aning om att det fanns. Teatern var jättebra den hette "turning shit to roses" den handlade först och främst om alla vardagliga problem och brister där vi använder skammen som drivkraft. Vi tänker på alla vara misslyckanden och skäms över dem så himla mycket så man knappt kan prata om dem med andra. Man misslyckas och allting går inte alltid som man tänkt sig. Men skam är fortfarande någonting som man inte borde förstora. Man måste acceptera att alla gör fel. Men man ska inte tycka dåligt om sig själv bara för att man skäms. Allting ordnar sig tillslut och allting går att lösa. Så vi människor måste sluta göra våran skam till ett stort problem.

Det var Dramatiska institutet som anordna den här teatern så det var elever som spelade. Det var tre skådespelare, två finlandssvenska och en svensk. Och dem var så himla bra!! Föreställningen innehöll mycket modärn dans med många unika rörelser. Jättebra konstruerad med skitbra musik. Dem har många föreställningar med fri entré! Det är bara gå in på http://www.draminst.se/ så kan du boka dina gratisbiljetter! Jag rekommenderar det verkligen som en kul grej!! :) Idag har jag varit på ett möte på Riddargatan, Väldigt trevligt, så nu har mamma träffat M. Nu ska jag gå å läsa en bok. Det känns som att det var evigheter sen! Och jag saknar verkligen mina glamorösa tjejböcker!! Jag har bara läst några sidor i "singel på nytt" och hittills är den superbra! Imorgon blir det mys med my friend F! So nice! Och på kvällen imorgon har jag match!! :) love it!! Hoppas bara vädret håller i sig i helgen. Ooh Min Lily ska till Tyskland nästa vecka så vi ska in till stan å fika på lördagen! :) så mysigt...


Nu skriker min bok efter mig! Så sov sött allihopa! Puss och kram /J

Night outfit! :)

   

* Kofta - Hm
               * Linne med motiv - Hm
* Silverväska - Hm
     * Jeans - Miss sixty
                  * Ballerinaskor - Din sko
 * Jacka - London
              * Pärlhalsband - gammalt


Jump in the hot bath!!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Haha I'm gonna jump in the shower in inglish now!! :)

And after that I am going to do my homework, It's so boring!


See you later gorgeous people! xoxo /J

a slap in the face!

Nu sitter jag och ruttnar med mina skolböcker och mina osaltade cashewnötter! Blää dem är så himla äckliga!. Jag förstår inte att det kan vara så himla stor skillnad utan salt! Bläääää!!!


Men i alla fall när jag ändå inte orkar plugga kan jag ju uppdatera min dag lite djupare. Jag gick till skolan med min kära tvillingbror. Och min första lektion var No! Vi har sex och samlevnad så idag gick våran lärare igenom preventivmedel och sen fick vi se en film om en bög, och i den tjatade de om att det var okej att vara homosexuell, transexuell, bisexuell och balblabla! Det börjar bli tjatigt för förra veckan såg vi tjugo likadana filmer.. Men dagen fortsatte i en rasande fart! Jag hade bild, och då ritade jag en reklamteckning! HAHA eller Angelica ritade den teckningen men jag tyckte den var så himla charmig så jag kopierade den!! ^^

Slogan var "drink champagne and you will rock the party! :D, och sen ritade ja champagneglas och en rosa champagneflaska! Såå glamoröst av mig att kopiera Angelicas snygga teckning!(a)  Och sen hade my Darlings syslöjd och då brukar jag vara med på deras lektioner för att jag har en skitlång rast och för att jag bara älskar syslöjd! Men idag gick det inte för att vi har fått en fittvikarie som är helt jävla psykad i huvet! Hon förstör folks saker och typ säger att man inte förtjänar det betyget man fått. När jag hade henne på min slöjdlektion så började jag hata henne redan när jag gick innanför dörren. Hon stod typ och trodde att hon var den snyggaste 70-åringen som fanns också hade hon tjugo kilo smink på sig och typ bah nu pratar JAG!!! Jag bah du kan väl ha en bättre ton. Och då blev vi osams. Och då sa hon att jag inte förtränar det betyget jag har! Men sen när hon såg mitt arbete så sa hon i alla fall att jag kunde sy! Man baaaahhhhhh JÄVLA kärring!!  Och idag så blev det kaos när jag ville vara med på deras lektion! Alla stod typ och sjöng jag mo han leva för det var någon som fyllde år!? HAHA, Men i alla fall hon typ kastade ut mig! Och jag fick inte ens hämta min tuptopp! Fastän hon visste att den var min!! kärringjävel!! Och sen senare så blev hennes mobil stulen av "misstag" och så blev det typ kaos i skolan och hon slog typ en elev! Så jävla sjuk i huvet! Och haha en elev sa rakt i hennes feja att hon var en lien hora! a slap in the face! Men hon förtjänade det faktiskt! Sen var det typ ingenting mer intressant!!

Men en jättebra dag i alla fall!! :)

ha en bra kväll snyggingar!! puss och kram /J

Tråtts att våran vikarie är ett as så måste jag bara tillägga att jag faktiskt tycker någorlunda synd om henne för ingen tycker om henne. Och en elev klippte söner hennes kudde som hon gjort! Haha lite kompisk faktiskt! En ny skola med ilskna tonåringar, men det var hon som hade en väldigt väldigt dålig attityd från början!

Jippie :D

Idag har det varit en jättejättebra dag :D! Det är det jag har å säga idag! och solen har stekt idag också! Och det kanske är därför jag är så glad!! :) NU måste jag typ plugga. har engelskaprov imorgon!
Imorgon ska jag shoppa med A<3<3 supermys tack för att jag får pengar varje månad.

  

jag var bara tvungen å ta kort på mina örhängen som har blivit kallade blingbling och nonstopp idag! haha, (a)
(det är ju knappast ett par blingbling!)





maybebaby!!

image61

Blake Lively och Chace Crawford skulla vara de snyggaste paret i världen om de nu är något mellan dem!??


People adore you.

image59

 
Mischa Barton har fått en ny "heting" till pojkvän! Taylor Locke heter han och är gitarrist i bandet Rooney!




 


Vad tycks? :)

image78

Idag har jag satt upp en tavla i mitt rum! haha har klippt ut bilden från en tidning! :)


Have a nice day!


Igår sov jag ju hos Angelica, det var mysigt. Men vi gjorde typ inte så mycket var ute en stund och sen så halvsov vi typ genom hela kvällen. Men det blev ovanligt sent för å ha varit så himla trött på dan. Matchen mot Nynäs gick pissdåligt. Men vafan dem var inte så bra! Så vi tar dem nästa gång på hemmaplan! Jag och Angelica poppade typ massa popcorn och låg å chilla hela natten. Men i alla fall hon skulle jobba idag så vi ställde klockan, men vi vaknade innan den ringde, ganska konstigt eftersom vi hade varit uppe hela natten! Men sen gick jag ner till mig å klädde på mig. Mamma ville att jag skulle med å handla finkläder till henne. Så det gjorde vi, och jag fick två kuddar till mitt rum! :) Haha, så himla intressant.

Så nu är jag hemma från shoppingturen, och jag har typ ingenting å göra. Jag ska nog ringa Angie. Och jag måste bara berätta att jag hittade en jättejätte gammal klänning med jättesöta blommor på i storlek 140! :o och nu har jag klippt den för den va typ skitlång. Så jag ska bara sy in kanterna och sen kan jag ha den på mig... Fan den här helgen har gått så himla fort!

Ååh jag är verkligen inte redo för att gå till skolan imorgon. Och jag måste plugga idag!! Fanfanfanfanfan! Det är så jävla sugande!!


Men ha en bra kväll allihopa!!  Puss och kram /J


Myspys

God morgon!

Igår blev det en lite blandad kväll med allt möjligt. Efter skolan var jag tvungen å gå hem, och då väntade ja tills jag skulle åka till min fotbollsmatch som började kl.19 borta i Huddinge.

Så jag hade typ ingenting å göra på dan, men matchen gick jättebra i alla fall! Jag tror vi vann med 3-0 eller 4-0. Men i alla fall det var en lyckad kväll! Och senare gick jag hem till Angie och sov där!! Supermys:) Vi uppdaterade veckan för varandra, och sen blev det mest bara chill. Eftersom hon har haft teatervecka så har jag nästan inte träffat henne, så det var mysigt! Nu har jag precis kommit hem från A och om 45 minuter ska jag ha samling med mitt lag. Eftersom vi har en till match idag borta mot Nynäs! Men du ska jag göra mig klar!!
Ikväll ska jag vara men Angelica nextdoor! Haha får se hur det slutar! :)


Ha en bra dag/kväll/natt!


Puss och kram /J

Happy face!!

image60

Äntligen är mitt favortprogram tillbaka!! det första avsnittet är på tisdag!! :D:D I can't wait!!!!


smile like you mean it

Hoppas ni får en fin kväll med mycket skratt och glädje! det ska i alla fall jag ha :)♥


puss och kram /J


Lifehouse - Everything



Jag har faktist inte hört den här låten så många gånger tidigare, men den har i alla fall blivit önskad idag!!
och nu ääääääälskar jag den!! tack så myckt julia! :)

Vilka är era favoritlåtar? :)

Lifehouse - You & Me




Lifehouse - Broken

Hoppas ni är lyckliga!!
Det blev i alla fall jag när jag hörde den hä låten! den var på avsnittet av grey's igår och jag bara älskar den! så jag tänkte ladda upp den, och ett litet klipp från grey's också!!






Grey's

image73

grey's anatomy!!

jag bara älskar den här serien!, och jag hoppas verkligen att Derek slutar flirta med den där andra sköterskan snart!!  Han och Meredith är så himla söta ihop!!

nu börjar det, så ja måste kila, och måste bara tillägga att det suger att top model är samma tid!!!

puss och kram /J

.

För en vecka sen var det varmt. Jag hade ett stort leende på läpparna och en lycklig känsla i kroppen. Blommorna hade precis växt upp och började känna sig som hemma inför de månader som de ska stanna. Fast nu idag så är dem begravda av lera. Solen skiner inte längre och såväl inte mitt leende. Allt är som en cirkel. Saker och ting går i en riktning, men ändå så känns det som att man går tillbaka några veckor tidigare när man känt sig likadan. Kanske är det så att tiden lurar våra sinnen, eller kanske det är så att man upplevt samma sak flera gånger. Eller så kanske det är naturligt att känna samma sak tusen gånger om och om igen i livet!?..


Hoppas solen kommer tillbaka och gör mig happy igen!!


Idag har det varit en ganska lugn dag. Allting har varit sig likt. Men vi såg på teater idag, och det är ju inte så vanligt. 8-9ornas! Mina sötisar var med! Jätteduktiga förresten. Men i alla fall det var Ronja Rövardotter som de spelade. Rövardotter var jättejätte duktig! Jag kan verkligen inte förstå hur en människa kan komma ihåg så himla många meningar! Som ska sägas på rätta stället med de rätta uttryckt och med den rätta tonen. Jag skulle typ bli helt jävla störd i huvet av att göra samma sak flera gånger om igen. Så bra jobbat alla skådisar....


Puss och kam /J

lite senare: :)

solen skiner inte men jag kom precis på att det är sex and the city idag och top model och Grey's anatomy! så leendet har förtubblats den senaste timmen! :) annars så har jag bara skrivit på min sv-uppsats idag som handlar om Henning Mankell. och det är väldigt tråkigt! men jag är snat klart!! Jiiipii :D och jag glömde skriva att min tubtopp är klar!! ^^ jag är faktist väldigt nöjd med resultatet!! jag ska ta med mig den hem imorogn så ska jag fota den också så ni får se!! :) och från och med imorgon ska jag försöka fota mina outfits varje dag även om dem är vardagliga!! haha, man ha en bra kväll allesammans!! :)

PUSS OCH KRAM!!! <3<3 /J


Oasis - Wonderwall



När jag nu har lite tid över så kan jag ju bjuda på lita Oasis också! :)

My song! The Killers - Enterlude



haha, skit i videon och lyssna på låten!! :)

Jordgubbar - min framtid

Nu sitter jag och äter på mina små jordgubbar och vindruvor. haha! jag tänkte bara säga att mitt sunda liv börjar idag! :) det känns så himla bra.. vi får se hur länge det varar ^^

image69

ser det inte gott ut? :)

jag tror nog att jag ska göra jordgubbar till min favoritfrukt i sommar! guud bara lukten är gudomlig!!
och dessutom så har dem en jättefin färg! haha :)
Nu tycker jag att jag ska plugga och att ni också ska äta några jordgubbar!
ha det bra! puss och kram /J



BajsBajsBajs!

Hej alla läsare! :)


Tisdagar är en sån dag man bara inte vill vetas av. Varje tisdag är bara en stor besvikelse för att man inte orkar göra någonting. Den här dagen och alla andra tisdagar på de här året har jag börjat klockan åtta och slutat kl.16. Och det suger så jävla mycket och dem tråkigaste lektionerna är ju bara tvungna å vara på samma dag. Fucking tisdag!!

Men i alla fall idag var det löpartest på idrotten. Och det suger! Och dessutom så har det varit pisskallt idag och jag hade shorts. Men det gick bra ändå, fast det är fortfarande ingenting jag tycker om att göra. Springa långa sträckor på tid. Jag förstår inte ens varför man gör det!. Fan man borde verkligen bojkotta alla form av löpartest!

 Men i alla fall annars har dagen varit ganska bra! Eller jävligt seg och tråkig men ganska okej ändå. Jag hade några inställda lektioner idag så jag och lalla gick hem till mig och chillade en stund! Idag har jag massor å plugga inför provet imorgon så det här är nog de sista inlägget för idag,


Men ha det så bra allihopa! :)


Puss och kram /J



 




Gamla bilder :)

    

Jag hittade några snygga bilder på mig och alexandra, se och njut! :)

Snow Patrol - Open Your Eyes



Jag bjuder på lite Snow Patrol idag tänkte jag! :)

om ni vill höra mer låtar som jag har laggt in kan ni gå in i kategorin: Musik! :)

kommentarer

Tack alla snyggingar för att ni har lärt er att kommerntera! :)

nu måsta jag verkligen sova så jag kommer upp imorgon! såå godnatt!

puss och kram /J

dagens vardagliga outfit! :)

image60

I skolan har jag kanske inte direkt skitsnygga kläder!, vardagliga om man säger så. :)

* linnet är från cubus
* jeansen är från London
* skorna är från åhlens - esprit

pling

Hej alla glada! :)


Idag har mitt humör gått lite upp och ner! Först var jag ganska arg för att min brorsas mobil började ringa klockan 5 på morgonen. Och jag lånade ju hans rum över helgen så jag sov där igår också, eftersom han är bortrest. Men i alla fall han lämnade kvar sin mobil hemma, och tydligen så hade han inte stängt av den så den började ringa kl. 5. Och det brukar typ plinga till när tidvattnet går på hans jobb! Haha gud vet vad det är, men i alla fall jag vaknade ju så fort den började tjuta på högsta volym. Och jag trodde det typ var någon som ringde eller något så jag lät den va! Och den fortsatte ringa i en timma. Jag var så himla trött så jag orkade inte gå upp å att stänga av den! Så den förblev liggande ringande i ungefär en och en halv timma, och sen klockan halv 7 går jag upp och kollar på den där jävla mobilen.

:o och då står det vill du stänga av larmklockan?

Jag bah watafuck lixom den hade hållit min vaken i över en timma! Så nu är jag skittrött tack vare den där jävla mobilen! Han kommer hem imorgon kväll, men jag vill fan inte sova där mer. Man hör typ fåglarna på morgonen också, och dessutom så var det jättetomt i den där stora sägen! Haha så jag har flyttat in till mitt lilla mysiga rum nu!! :)


Så nu ska jag sova i min lilla lilla säng och krypa under mina dubbla täcken! :)

Juste det har varit pisskallt idag! :( jag som trodde att det skulle vara en varm och solig vecka! Men så blir det förmodligen inte! Men jag ska vara glad ändå!! ^^


Sov sött allihopa! Ha en bra dag imorgon! :)


Puss och kam /J

Kläder

  
 image52  image59
    


oooh det här vill jag ha från http://www.forever21.com dem har så himla snygga klänningar! :)
vilken är finast? :)


Lördagens köp :)

 

den här klänningen köpte jag från Hm igår! :)

image46 image47

och dem här fina typskorna köpte jag från Åhlens - Esprit


:)

bra dag!

hej sötisar!

Idag har alla mina planer ändrats, jag som skulle bada, handla lite och vara ute blev inte riktigt av. Precis när jag och L skulle gå över till henne så ringer I som går i mitt lag. Och det visade sig att jag skulle spela match i flickor 16-serien. Och jag var verkligen inte sugen på å spela. Jag har ingen aning om varför med det bara är så ibland. Men i alla fall I hade ett långt samtal med mig och tillslut sa jag ja, så jag åkte med I dit! haha tack för den gumman. Om det inte vore för dig så hade jag aldrig spelat. Och dessutom så gick matchen skitbra. Eller vi kämpade verkligen. Vi vann mot Ingarö med 2-1 :D så jävla skönt. Och dessutom gjorde jag ett mål och det är lite ovanligt så då var det ju lite extra kul!

Tyvärr blev det inget första dopp för mig idag! :( men vafan det kommer, kanske nästa helg!


Nu ska jag bara ta det lugnt, läsa klart min bok som ska vara klart imorgon! Suck


Men ha det så himla bra! :) puss och kram /J


Tack för alla besökarna! :) Jättebra, men det är dåligt att nästan ingen kommenterar fegisar!

23,6 grader! :)

Gooodmorgon allihopa :D

Gud det känns så himla skönt att vakna av solen för en gångs skull. Det var väldigt länge sen. Nu ligger jag och lisen fortfarande kvar i sängen, vi vaknade för en stund sen. Eller jag vaknade först så jag gick å hämtade min laptop, nu har hon också vaknat! :) Solen skiner och det är nog hundra grader ute redan nu! :) Idag ska vi åka och handla present till J som fyller femton år idag. Jag är dock inte så bra vän med henne så jag ska inte köpa någonting men A and L ska dit på ett litet födelsedagsparty senare :). Min största brorsa är utomlands med min pappa! Haha, och när han åker nånstans tar jag alltid hans säng. För den är gudomig och jättestor. Så här får jag sova i några dagar. Det är så himla mysigt för jag har en bärbar dator. Och det är jättebra för då kan jag vara vart jag vill i lägenheten. Och det bästa e att jag kan ligga i sängen och dega när jag skriver! :) haha. Nu ska vi äta frukost.


See you :) puss och kram /J


HA EN UNDERBAR DAG I SOMMARVÄRMEN! <3

hääärligt :)

Hej alla snyggingar!


Lördag Klockan.01.23

Nu är det lördag! Äntligen.. Har haft en superbra dag :D igår sov jag hos Lilly. Det var sypermysigt!! :) ooh Lillys lillasyster är så himla sööööt! Och jag bara smälter så fort jag ser henne. Hon är fem år och älskar allt som har någonting med rosa att göra. Och jag är ganska flickig själv så det är jättekul å se alla hennes söta rosablommiga klänningar! Men hon gillar döskallar också. Haha det är nog tack vare L.. :) Anna mös med oss hela kvällen. Hon ville vara med dem stora flickorna! Så himla sööööt. Idag gick vi upp ganska tidigt faktiskt typ 10!! Eller det vara bara för att Anna kom ner och ville sova med oss. Så hon kom ner med världens smile på läpparna och bara var så himla glad som småbarn är! Och det är det som är så himla underbart med dem, att de alltid är så himla fantasifulla och glada. :) sen gick jag ut i sommarvärmen för att gå hem å duscha och göra mig ordning inför dagens höjdpunkt. :) Shoppingturen på stan. Jag bara älskar att shoppa och vara inne i city, om jag inte shoppar minst en gång varje helg blir jag tokig. Men i alla fall jag Lilly och ange gick på stan hela dagen idag, sen åkte vi förbi söder för att träff lisens syster och lillasyster och kompis och hund, haha.. sen åkte vi tillbaka till centralen. Satt och åt en timma på Sandys! Min speciallite varm vegetarisk pasta med Zucciniröra! Vi går till samma Sandys varje gång, när vi väljer att luncha där så dem vet vilka vi är och vad vi vill ha! Haha det är faktiskt lite lustigt. :)


Ni borde verkligen prova den varma pastan med Zucciniröra på Sandys!!! :D

Lilly har ätit middag hos mig idag, haha lördagstaos så gott. Sen har vi käkat glass med hallon och blåbär. :) Sommarkänslor på högsta nivå!! Här där jag bor har det varit typ 25 grader hela dagen. Så himla underbart, äntligen börjar sommaren komma på riktigt.


Nu ska jag och Lilly sova, vi är faktiskt jättetrötta!., min brorsa ska i alla fall sova nu! han bankar i väggen och det betyder att vi ska vara tysta. Väggarna är typ ihåliga... i alla fall i den här lägenheten!!


Hoppas ni alla haft en jättemysig helg!! :) det har i alla fall jag. Och imorgon tror jag att jag ska ta mitt första dopp i de iskalla främmande vattnet. Det var så länge sen jag badade. HAHA,  det kommer nog dröja några veckor till, men i alla fall vi säger väl så.


Sovsött allihopa! <3


Puss och kram  /J


Tydligen var det något fel på blogg.se igårkväll när jag skulle lägga an det här, så de kommer nu istället.


GLADER :)

Nu är jag någorlunda gladare! :) ursäkta mina cpinlägg om att allt suger HAHa...
I'm happy now!! ^^

men i alla fall nu ska jag läsa min bok som ska vara utläst den här veckan! får se hur de går!!
imorgon ska jag mysa med lilly, undra vad vi ska hitta på dåå!!  får fundera på det, :)
 

SOV SÖTT ALLIHOPA! <3<3

puss och kram /J


U2 - City of blinding lights



Den här låten är oslagbar!

U2 - Sometimes You Can't Make It On Your Own


The Killers - When You Were Young



The killers är ett av mina favoband!! Speciellt den här låten som bara är så himla underbar!

:'(

Ingenting fungerar just nu. Alla saker man ger allt på och verkligen försöker gilla blir bara som ett bortkastat litet ögonblick, som om man aldrig försökt och aldrig klarat det. Och det är så himla svårt att jämt försöka göra det bra av allt omöjliga och sen blir det bara skräp ändå.  Jag säger till mig själv att du är duktig du klarar det men sen blir allt bara fel när man väl gör någonting. Så tilltala aldrig er själva på att ni klarar något då blir allt man presterar bara skit. Jag är ett känslofreak Det vet jag, och alla som känner mig väl vet det också. Men jag måste bara gråta ut ibland. När allt är så himla meningslöst och sugande blir det bara så himla känslosamt så jag bara gråter och gråter. Just idag är en sån dag, först var allt normalt när man vaknade. (det brukar vara toppen). Och sen senare under dagen blir allt bara skit och sist av allt när man haft en sån jävla dålig dag blir allt bara ännu värre. Det är då alla tårar bara vräker sig fram. Hur mycket ska man klara egentligen??! *gråt*

  

puss

Solig dag...

Blääääää!!! Den här dagen har verkligen inte varit nå kul. Jag har typ varit så himla trött och okoncentrerad och verkligen inte orkat anstränga mig för något, speciellt ingenting som har skriva och lyssna som nycklord. Så jag har typ halvsovit hela dan. Alla är så himla störigt högljudda så man bara har lust och klippa till dem.
Jag brukar aldig vara så här deppig! ååh det är verkligen inte kul, vill bara att den här jävla skitdagen ska vara över. Allt bara känns så himla sugande, och jag orkar verkligen inte prata med någon. min brorsa kom in i mitt rum precis och jag är på skithumör så jag bara hade lust å skrika ut hur jävla irriterande han är!! men när jag skulle öppna munnen och ska få ut min ilska så orkade jag int ens säga ett pip. ooh jag vill bara döö! allt är så himla meningslöst....

Men nu ska mitt dåliga humör skina upp för jag ska precis ringa lilly! *litet smile* och om en timma blir det fotboll!


Ha det bra, och hoppas ni har det någorlunda bättre än mig <3


Puss och kram


/J

27 dresses


 

Katherine Heigl är den lyckliga i 27 dresses, haha en av hennes 27 fula klänningar! :)

27 dresses är en sån film som får det där eviga leendet att bara stråla ut. När jag såg den här filmen så var det verkligen så att jag satt och log genom hela filmen. Den var så fjolligt perfekt och allt var så himla bra. Och det är såna filmer som är så där fängslande att man kan kolla på dem hundra gånger om igen.


Nu ska jag kolla på sex and the city :) sov sött allihopa ^^


xoxo


Coldplay - Clocks



I love this song! :)

Coldplay - Fix You



Jag bara älskar Coldplay!! deras musik är så himla great! jag är en sån person som bara älskar musik, och jag har förmågan att kunna lyssna i flera timmar om jag verkligen känner för det. Man blir så himla glad av musik! :)

är dem inte underbara!!? ^^

Lill lördag :)


Hej sötisar!!


Kom hem från angie precis :) alltid lika mysigt..


Idag ska jag på ett möte i skolan! :/ jag har faktiskt blivit tillfrågad om jag vill bli elevstödjare för nästa år, och jag vet inte riktigt vad jag har bestämt mig för. Alla säger att det är så tråkigt hit och dit, men jag tror faktiskt att det är en kul grej. Nu i slutet av terminen så kommer alla dem elevstödjarna som blivit valda åka tillsammans till Gotland. Och det är ju hur kul som helst. :D och det bästa är att det är två andra skolor som vi kommer vara tillsammans med på Gotland. Och det låter ju skitkul. Fast efter Gotlandsresan ska man ju vara elevstödjare. Och då ska man hålla lite koll i skolan, och hålla utkik efter några tecken på mobbning. Det är visserligen inte så svårt men inte så jävla kul!!. Men jag tror jag ska tacka jag ändå, ja har ju tråtts allt blivit vald av min klass. Men ska gå på mötet i alla fall så får vi se om jag ändarar mig!! :) Någon som kan tipsa mig på vägen lite?? :)


Jag har bestämt att jag ska lägga in två låtar varje dag! Jag måste ju dela med mig av min grymma musikstil! ^^

Och måste bara påpeka att min tubtopp är på topp idag, hihi, har sytt in den så den är perfekt nu, och sen ska jag sy fast en jättesöt vit spets runt så man kan knyta en liten rosett på sidan,  hoppas det blir fint! :)


Nu ska jag kila iväg till de där tråkiga mötet. Laddar in lite musik sen! :)


 Juste idag är det Grey´s på femman kl. 21 :) och sen sex and the city kl. 22!! Love it!


See you!


XOXO


Rast med lallispallis :)

haha, idag har vi också en jävligt lång rast! Dock bara i två timmar men det hindrar oss inte från att gå hem.. :) idag har vi varit hemma hos mig! Lagade makaroner och veg-burgare :)
om ni inte redan visste det så är jag halvt vegetarian, eller jag förnedrar inte direkt en blodig biff om man säger så! så då har jag börjat äta vegetariskt, men jag gillar kyckling och fisk men fisk är inte så himla gott så det blir oftast vegetariskt ändå! ^^ när jag var liten mådde  jag ganska dåligt av kött för att jag tänkte för mycket på vad det egentligen var på talriken. Om man ska uttrycka det så som jag tänkte så var det en lite kalv som levt och sprungit på ängen och varit fri. Och helt plötsligt ska jag äta av det där kon.. Då började jag få ganska äckliga tankar, och då åt jag inte så mycket, men sen började jag käka vegetariskt och började äta!! :)

det var de de,  snart ska jag och lalla typ tralla tillbaka till skolan, vi har bara so och slöjd kvar! :) Älskar slöjd, ska fortsätta på min tubtopp, ska sy in den lite ;) ni kanske får se den sen!


hörs ikväll, ska nog chilla lite med angie efter skolan, och sen ska jag på något skitmöte.


Ha en bra dag allihopa ^^


XOXO


U2 - With Or Without You



den här låten är en av mina favoritlåtar med U2!! jag älskar deras musik :) vad tycker ni om den? ^^
deras cd The Joshua Three är min favoritskiva av dem! om ni gillar de här låtarna kommer ni ÄLSKA DEN!! ^^
så checka in den, det är verkligen värt de!! :) 

U2 - Beautiful day



den här underbara låten får mig att må så himla bra! :') komentera vad ni tycker om den!! ^^

chill med Alex på rasten :)

hej snygginar!! :)
nu är jag och lalla hemma hos henne! vi har tre timmars rast :D och det äger för då kan vi gå hem och chilla en stund, men det är alltid så att vi typ inte vill gå tillbaka och då blir det alltid ett stort beslutångest innan vi ska gå. haha, vi tänker att vi ska ligga kvar i sängen och feta oss men så blir det ju aldig! för vi är så himla duktiga och tar beslutet att gå tillbaka!! :/ ^^


   
haha, dem bjuder vi på babes! :)


XOXO


jag har glömt

att tacka dem söta shoppingtjejerna som lånade mig en mobil i fredags, när en panikslagen incedent hade fått sitt slut, min mobil hade fuckat sig så då frågade jag tre shoppingtjejer efter en mobil. och som tur var så fick jag låna en! TACK!! haha vi hade ju en  trevlig liten pratstund! :)

nu ska jag äntligen sova i min underbara säng!! ^^ det har ja gått å längtat efter hela dagen!! :) hihi
SOVSÖTT SNYGGINGAR :)!!!

XOXO

I´M SO EXCITED :)

hej alla snygingar där ute :)

Har precis träffat min nya "vän" Malin. Eller jag kanske ska kalla henne min nya vuxna vän Malin, hon är ju tråtts allt 28år. Och då undrar ni säkert vart hon kommer ifrån!? Är det inte så,? Vi har parats ihop av ett företag som hjälper ungdomar att få möjlighet till en vuxen människa som man kan ha som en vän, som en extra syster eller bara att ha som en person att hänga med. Kalla det vad ni vill, men ja skulle nog beskriva det som en lite med erfaren vän. Hon är i alla fall en jätte intressant och pålitlig person. Fastän vi bara har träffats några timmar idag så känns det som att det klickade, och det ska bli jättekul och skönt att bara kunna lära känna varandra och göra kula saker ihop!! :) ser verkligen fram emot nästa träff! Hon är jättecool och hon är journalist! :)


Jag var så himla trött i skolan idag, gick typ bara runt å gnällde hela dagen i stort sätt. Men vafan jag hade en jävligt dålig dag! Ibland har man rätt att vara pisst på allt. ^^


Men jag har faktiskt känt att jag gillar dar som jag bara får gnälla hur mycket jag vill! Det är faktiskt ganska skönt! Inte sant?? :)


XOXO


(det skulle kännas så himla mycket bättre om ni började att kometerna mina inlägg) ^^


SÅÅ GRYYMT :)

HEEEEJ :D

I sommar ska jag till Kreta. Och för några dagar sen satt jag och bloggade runt lite och läste några andras bloggar. Och då fastna jag för sweet 16 för namnet var så ballt! Jag kollade runt i hennes blogg och då stod det lite smått längst ner på sidan: inte många dagar till kreta. Och då frågade jag när hon skulle dit. Och det var ungefär samma datum som mig.

Haha och det bara bara LITE lustigt att jag ska till exakt samma ställe!! :D

Ses i Grekland då söööötisar! :)


Ska träffa Malin nu, skriver när jag kommer hem! ^^

nån som ska till något fantastisk sommarland i sommar? ^^


XOXO

ska ut och promenera med A! :)

Huulabadula :)

Har haft en jättelugn dag, och är jävligt illamående, :/ fan jag är aldrig hungrig nu för tiden känns det som!! Det är jättekonstigt för jag är alltid hungrig! Och det är inte så att jag är sjuk eller något, utan har bara inte lust att äta. Hoppas verkligen det går över snart!

Har kollat på djävulen bär prada idag, för den trettionde gången =)  åh den är så himla bra! Jag blir så himla glad av den, det går inte att beskriva, det känns som att jag kommer in i filmen och bara lever min in i platserna. Citylivet och alla skyskrapor får mig tänka tillbaka på london och då känns det verkligen som att jag är där! Sååå underbart. 

Ska ut på en promenad med A nu :)  myspys ^^ 

Tjejerna är på Hammarbymatch, ska ringa angie ikväll och kolla hur det gick :)

ha en fortsatt bra kväll! :) juste imorgon får ni höra om Malin (a)


XOXO

Veckans modeköp!

image8

min underbara minijacka är från hm och korstar 249kr och högmidjekjolen har blixlås jättesnyggt! den är fån gina trecot och kostar 199kr.


image12

Linnet är från cubus och kostar 129kr, fick den av mami :)

de var lite som jag shoppat den här veckan. och de sista den här månaden! :'(


Kojor, inte min grej!


heej alla babes

Hm vart ska jag börja har inte några mega intressanta saker att berätta om idag. Men igår var jag ju hos kusinen. Det var väldigt mysigt. Vi byggde en jättemysig koja som vi låg i ungefär fem minuter, sen ville han göra någonting annat och då ville jag spela kort så då gick han med på det tillslut! Gud barn som är åtta år ska alltid ha någonting å att göra, om inte kojan var nå kul så vill dem gå ut å att spela fotboll eller leka med pinnar i skogen. okej, visst jag kanske också var ute å lekte men jag kunde leka med mina dockor i flera timmar utan att tröttna, men killar ska alltid hålla på med tre saker samtidigt och jag förstår verkligen inte de roliga i det.

Det är komplicerade saker de där med barn! Sen var han bara tvungen å förstöra kojan också, ^^ han är ett sånt charmtroll. Hans rum som var så städat innan vi kom förblev inte i de skick min moster ville att de skulle vara i. Men han sa att han gillade när de var stökigt och jag protesterade inte, så de förblev liggande på golvet helt orört.   

But I had a very good time anyway! :)

Idag har jag varit en sväng på stan med mami, jag fick ett linne som jag nog ska fotografera sen, den är lila som är min absoluta favofärg! Allt jag behöver nu är ett par svara pumps. Men det kommer nog att dröja ett tag innan jag kan köpa några för jag har inte ett öre!  Och jag fattar inte hur den här månaden ska sluta för nu kan jag inte en ens fika! :'(


Imorgon ska jag träffa Malin för första gången, ooh det ska bli sjukt spännande.


förresten vad tycker ni om kojor då pal´s?? ;)

XOXO

pictures from london

image3



Den här bilden togs på mig ock jannika när vi var i hyde park i london. :)


image4

Girls night out in fabulous london! MISS IT LIKE HELL <3


nån som varit i underbara london och blivit kär i staden?? :)

TYPISKT

Äntligen är det lördag! Känns som det har varit lördag hele veckan, eftersom vi var lediga några dagar. Gud har haft det så himla bra på sistone. J allt bara flyter på så himla smidigt, det är så himla underbart!  jag vill ju tråtts allt att det ska bli sommarlov så fort som möjligt. Men det är ändå lite trist att tiden just går så fort när man som mest vill att det aldrig ska försvinna. De spännande och roliga sakarna som man verkligen har sett fram emot en lång tid kommer ändå bara vara borta på några sekunder, och de gör mig tårögd. Snyft!


Igår kväll när jag var hos angie blev vi lite "osams", så jag orkade inte va kvar där längre så jag gick hem. Kände att jag var tvungen å sova lite i min egen säng också. Det var så gulligt för jag hade pratat med angelica next door och hon skulle ut å köpa glass med sin pojkvän så då gick dem å mötte mig! Tack. Hon verkar lyckligt, och det glädjer mig för hon förtjänar det verkligen! Jag har fotboll idag! Match mot Boo, måste typ vara där om en halvtimma så det är bäst jag skyndar mig. Ooh fan de va så himla länge sen jag spelade, kommer knappt ihåg hur man gör! Men det handlar bara om inställning och den får jag om jag blir pisst på något. Så hoppas jag hittar någonting som gör mig jävligt förbannad!   Ska åka bort med familjen ikväll. Lillen fyller år! Fan egentligen orkar jag inte... 


OCH DET HÄR VAR PÅ DAGEN IDAG!

stackrs människa!

Stackars människa!

Sitter hemma hos angie och hänger framför datan och äter nötter. Har varit i stan idag och mött en gammal vän. Möttet var inte direkt som förväntat. Han var bara så jävla tråkig där satt jag och babblade på och man fick inte ett svar heller. Har aldrig pratat så mycket i hela mitt liv. Jävla Zombie kan han inte hålla en normal konversation eller! Bakom datan pratar han allt. Och det värsta var att han har blivit så jävla ful. Bläää.
Men ändå tycker jag synd om stackarn för nu ska ni få höra hur dagen började.
Började med att jag och angie åkte till city. Hon skulle möta Lilly och tommy, och jag A. Vi skulle mötas klockan 12 men så blev det ju inte. Mitt tåg var fan försenat och åkte tillbaka. (sjukt) Så fick ta bussen in till gullmarsplan och sen ta tunnelbanan in till t-centralen. Kom dit 12.30 och han hade tydligen kommit dit redan 11.45. Så han fick vänta i typ 45 minuter på mig. Sorry! Men han verkade inte så sur som tur var. Aa så vi gick iväg och han sa att han var hungrig så vi gick till Sandy´s men när vi kommer dit så köper människan inget. Och jag köper bara en latte. Så sitter vi typ och snackar, nej menar jag snackade fanskapet öppnade inte munnen än ända gång och om han gjorde det så var det bara skitsnack. Jag sa åt han att jag hade bestämmt ett möte med mina vänner och sa att jag var tvungen att rusa för jag skulle möta dom nu! Jag bad om ursäkt och frågade om jag kunde låna hans tele. Och han gav mig den. Så jag gick ut och ringde angelica och frågade om hon ville komma och möta mig. Och som tur var gjorde hon det. Så dagen blev rätt lyckad endå. Kände lite ångest för att varit så elak. men va fan sitter man där som ett mähä så vafan!

Ps: han tog nog dissen ganska hårt! (och om jag inte har sagt det så heter jag johanna bor i stockholm och är 15 år! Ds

XOXO

skrev igår men den råkade raderas..

Första inlägget

jaha då har man skaffat sig en blogg, så himla unikt! hoppas jag får en jävla massa nyfikna läsare. här kan ni läsa allt om min festliga vardag.

xoxo

RSS 2.0