blablabla

Jag mår bara så jävla toppen idag skulle jag vilja säga. Idag har jag gjort någonting som jag borde ha gjort för ett bra tag sen! Jag har nämligen gått på fotboll så länge jag kan minnas. Och idag har jag samlat mig och äntligen tagit beslutet att sluta. De känns så himla befriande, men samtidigt är de ju tråkigt. Men vafan jag har velat hit och dit över de här i nästan ett år. Och nu är de dags. Säsongen är inte slut än. Men eftersom jag har varit borta så länge så har de känts slut för mig. Jag var med en hel del i somras. Men de var bara för min pappas skull. De är ju egentligen helt knäppt. Men de var nog han som ville och har velat de mer än mig. Och för att bli riktigt bra på någonting och för att tycka att de är kul måste man också känna att de är någonting man tycker om. De är mycket tid som går, jag tycker inte illa om laget eller tränarna. De har ingenting med dem och göra utan de är bara hela lagsporten. Tävling har aldrig varit min grej. Och jag har varigt ganska tålmodig. För jag har ju tråtts allt gjort mitt bästa ändå. När man gör någonting för någon annan känns det inte rätt. Man känner sig helt förstörd inombords vissa stunder. Och även om de var kul vissa gånger och andra inte så är de fortfarande så att jag aldrig känt någon som helst lycka över att göra de. So I'm done! Smile smile smile!

Jag kan ju berätta om min fantastiska dag igår. Jag och Angie var i stan hela dagen. Vi åkte in för att kolla biljetterna till Mamma Mia. Men de var slut, så vi gick in i de sista minuterna till en annan biograf och där hade de massa platser kvar som tur var. Så jag och A köpte en stor popcorn och läsk. Allt var perfekt, filmen var jättejätte bra. De var så att man nästan grät. Och skrattade så klart! Loved it! Sen efter gick vi runt i stan tills de stängde. Vi var typ helt galna. Min älskade bästa vän, de är så kul att släppa loss med dig! Och den meningen är bara ägnad för dig sötnos! När vi kom hem så satt vi å kollade på tv. Och jag kom hem perfekt till sex and the city! Så min kväll var också bäst. Nu ska jag ta mitt leende och göra någonting bra av det. Men de verkar som alla är så jävla upptagna idag. Jag är så jävla irriterad på vissa människor. Fan hur kan man ens kallas vän..

Kisses /J


Kommentarer
Postat av: hilda

vet precis hur du känner angående fotbollen...var i samma situation för två år sen

2008-08-16 @ 16:26:20
URL: http://cangemark.blogg.se/
Postat av: Matilda

Skönt att äntligen slutat, härligt med en perfekt kväll! Har sett mamma mia, den är verkligen skitbra! man blir liksom glad av den! Kram

2008-08-16 @ 21:16:32
URL: http://moonkii.blogg.se/
Postat av: hilda

svar: ja alltså, jag kan fortfarande sakna fotbollen å så. Men de första veckorna hade jag väldigt mycket ångest. inget man kan göra åt det direkt.hålla sig sysselsatt antar jag. hoppas det löser sig för dig!:)

2008-08-16 @ 23:23:53
URL: http://cangemark.blogg.se/
Postat av: Joakim

HAHAHA; okej! :D vad roligt! Ha det bra! Super fin blogg föresten! :D

2008-08-16 @ 23:33:10
URL: http://laang.blogg.se/
Postat av: hilda

svar: jo men så var det för mig också! jag spelade i ett eller två år för länge bara för att göra mina föräldrar nöjda...men sen la jag av och började med sporter jag verkligen älskar som innebandy och dans!



ha det bra!

2008-08-17 @ 08:50:14
URL: http://cangemark.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: aa elr hur!

:)

2008-08-17 @ 18:11:04
URL: http://moonkii.blogg.se/
Postat av: a

vilken bra blogg:P

Postat av: Sweet life style

hur hade du de på kreta?:D

2008-08-30 @ 23:31:42
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Caroline

Nee Johanna var du e tråkig börja skriv mer i din blogg så jag kan läsa och ha nått att göra om dagarna =P

Hoppas allt e bra med dej!

Puss o kram

2008-09-04 @ 19:51:16
URL: http://caroline88.blogg.se/
Postat av: Denise

Johanna, spana in min blogg, den är igång igen! Puss på dig!

2008-09-14 @ 10:02:10
URL: http://deniuse.blogg.se/
Postat av: Mathilda

bra att du slutade om du tyckte det var tråkigt. fin header.

2008-09-24 @ 15:10:02
URL: http://mathilda-s.devote.se
Postat av: Alina

skitsnygg header! :)

2008-09-24 @ 15:13:19
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0