Trollbunden

Förlåt om jag inte skrivigt på några dagar.  Jag har inte riktigt haft lust, eller ork at skriva något över huvud taget. Jag har varit så inspärrad i min bok dem senaste dagarna, jag har knappt orkat svara när telefonen ringer. Haha, eller inte när de är någon jag inte vill prata med i alla fall. Så jag har haft tid för mig själv och min bok. Jag bara behöver tänka på något annat ibland och så blir de automatiskt att de blir en bok som får mitt intresse och så är de endast den som får min uppmärksamhet, lycko boken säger jag bara, haha. Angie kom över på lunch idag. Haha, vi hade en dejt. Ulala i know. Men den blev inte så lyckad för jag orkade inte laga någon riktig lunch så de blev rösti. Haha, men de är goda. Och eftersom vi båda var så himla trötta och deppiga så låg vi i sängen och lyssnade på Per Gessle och då kändes allt mycket bättre. Ingen sommar utan Gessle, intesant!? Jag tror jag hittat någonting idag som kommer att hålla mig glad hela sommaren eftersom vädret kommer göra mig så besviken den här sommaren. Och de är min nya coldplay-cd som jag ska ladda in på min ipod nu! 


Måste berätta lite om min tjejbok som heter mina hemligheter och är den roligaste boken jag läst. Haha, den är så himla romantisk och perfekt för att vara sann. Men den är fortfarande så himla veklig att de är osannolikt. Och den har hållit mig vaken till klockan4 två nätter i rad så bra var den.


Imorgon åker jag till Piteå med tjejerna. Tåg i12 timmar, vi får väl se hur de går.


PUSS /J

 
 

Jacka - Hm
Jeans - London - Gap
Volanglinne - Hm
Skor - Hm
Väska - London - New look

SATC-filmen

Nu är jag hemma, ååh idag är det verkligen a night to remember. SATC var fantastisk. Ååh vad jag älskar det. Allt är så himla glamoröst och sagoaktigt. Så man bara dör, varför har inte jag ett sånt liv?! Varför har inte jag råd att köpa alla dessa underbara klänningarna och skorna, orättvist?! Allt slutar lyckligt som en saga ska. Carrie gifter sig med sin förtjusande mister Big och de lever lyckliga i den finaste lägenheten jag sätt. Hon får en väldigt stor garderob. Samantha gör tyvärr slut med den man hon K*nullat i fem år, haha ursäkta språket med de är ju de hon lever för. Haha, hon går upp i vikt för att hon ska kunna motstå sin sexiga granne som har sex hela tiden. Medans hennes man sover efter en lång dag på jobbet sitter hon desperat i sin bubbelpool och kollar på när grannen har sex som en galning i lägenheter bredvid. Hon är bara för go, haha. Miranda gör slut och blir tillsammans med sin man igen. Hennes son är äldre och är en bedårande liten ung pojke. Charlotte lever med sin man, den dottern de adopterade är jättesöt, hon repeterar allt som sägs :) Efter alla år får Charlotte en egen dotter som får de vackra namnet Rose. Och jag måste bara säga att Carries bröllopsklänning är en sådan jag vill ha när jag gifter mig. Så himla elegant och fantastiskt snygg!


Egentligen ska jag vara hemma om en timma ungefär, men vi bytte biljetterna till en tidigare bio istället, vi var ju i stan på dan så vi orkade inte åka hem i mellan. Men de blev ju e hel del väntandes på M! Haha, men de var väldigt kul. Och våran lunch/middag blev en Hollywood  meny och en liten snacks. Fetton i know, men när man går på bio så måste man ha popcorn och läsk, men chipsen var nog lite onödiga men väldigt goda. Filmen var ju tråtts allt 2h och 25min lång. Men de var ett par riktigt bra halvtimmar. De bästa inom filmbranschen i alla fall! Garanterat! Jag föreslår att ni går och ser den här underbara filmen den här veckan. Den kommer att ordna ett smile som sitter hela månaden! :)

Sov gott babes! Puss och kram




haha, var de inte en cool bild?! :) De är så här du känner dig efter tvåochenhalv timmes bra satc. :D

Sex and the city

God morgon på er alla. Nu ligger jag i min underbara säng, min sötnos L ligger här sött sovandes bredvid mig. Igår blev de lite film och mys. A kom också hit en stund, men hon gick hem igårkväll, ville ha dig här också baby!! Nu på dan ska jag in till stan en snabbis med Angie och sen ska jag hem å äta och ta det lugnt tills vi åker på bion :).. Ååh va kul de ska bli! :D Igår blev de också en hel del film, inte fullt så glamorösa som Sex And The City men ganska bra ändå. Vi såg What happens in Vegas, den var jätterolig verkligen superbra. 13 snart 30 såg vi också, haha första gången jag såg den. Fast jag gilla den jättemycket, men jag blev lite irriterad när hon köpte så fula kläder, till en 13åring. Fast annars var den bra. Nu måste jag få liv i min vän här, så ni får vänta till ikväll. Men jag kommer hem ganska sent, men jag uppdaterar ändå. Ha en bra dag allesammans, puss och kram /J




See you tonight  girls! :D

Smile

Ja då är de dagen efter midsommar, den stora bakisdagen för många! höhö. Hoppas ni hade en underbar midsommar med mycket glädje och skratt. Själv hade jag en mysig midsommar, gick tyvärr inte på sex and the city, vi trodde inte de skulle gå att byta men vi skulle ta en annan film istället, men sen missade vi tåget och vi kunde inte ta ett senare för då skulle vi ha missat halva filmen. Så jag och A tillbringade våran dag med familjen E :), de bjöds på en jättegod jordgubbstårta och en härlig grillmiddag. Bättre kan de inte bli! Sen blev de kubb, haha de var väldigt kul för vi fick bra underhållning av en inte så nykter spelare.Haha! :) När jag gick hem hade jag glömt mina nycklar, så då fick jag gå runt hela huset och banka på rutan, men alla sov så jag kände mig lite taskig när jag kom hem å väckte dem. Men vad gör man inte!?, jag kände mig som en liten inbrottstjuv mitt i natten som var ute efter någonting. Haha, spännande.. Idag har jag joggat, de började ösregna! Herregud jag har aldrig varit med om nå liknande! De bara forsa ner regn, hela jag blev dyngsur, vatten överallt. Men jag klarade igenom 3,4km med Coldplay sjungandes i huvudet. De var faktiskt ganska härligt, kändes som en konstig känsla. Regnet sprutandes ner från molnen. Coldplay i öronen och mina tankar, och mina vemodiga fotsteg. It was a happy moment, även om jag var dyngsur och jättearg. Nu ska jag underhålla mig själv genom att hitta på något! :) Men ha en bra Midsommardag allihopa!

  


Midsommar

Idag åker alla bort och firar midsommar på landet, de är lite speciellt svenskt att alla åker till landet, ingen kan vara hemma och fira i sina lägenheter. Idag har jag inga större planer. Jag ska gå på bio men A, hon har inte heller någonting att göra idag, så vi ska köpa jordgubbar och smaska på bion, och när vi kommer hem blir det den äckliga midsommarmaten, men jag äter nog nå annat!. Men de är ganska skönt tycker jag, min familj har aldrig firat midsommar som någon jättestor grej utan de har bara ätits gott och åkt bort ibland. Men just idag också denna midsommaren är två av mina bröder bortresta så de känns inte som en hit å åka bort idag. Haha, om jag ska vara ärlig så saknar jag min tvillingbror just idag, han är alltid så lustig, men jobbig. Men vafan idag borde han va här. Men skit samma ha kommer på söndag! :) Nu ska jag göra mig ordning för kvällen. Undra vad man ska slänga på sig idag, något blommigt skulle ju sitta fint. Jag som skulle ha min kjol, men den är nog för kall. Vi får se, :)


Men GLAD Midsommar allihopa! :)

Jag kanske ska gå på sex and the city idag! :D Hoppas, men problemet är att jag har redan blijetter, men de är på söndag, så jag hoppas man kan byta så vi kan gå idag istället! :D Dååå kommer de va en upp över öronen bra midsommar! :)


PUSSPUSS  (glöm inte lägga blommor under kudden idag, då kommer ni hitta den rätta inom kort!) HAha de gjorde jag och mina kära vänner förra året och inte har jag hittat min prins! Men jag kanske bara har otur, (a)

Jag har gjort om en blus till en kjol idag.

 
  

Idag har jag dragit fram min gamla symaskin och gjort om en blus till en hjög-midje-kjol :)
Vad tycks? :)


Not in the mood.

Jag kom hem precis, gick tidigare än väntat. Kände att jag bara ville hem. Det har varit en misery day. Har bara känt att jag velat försvinna någonstans långt långt borta. Där ingen kan hitta mig. Idag har jag verkligen inte orkat ha ett smile på läpparna. (frispark för Sverige just nu, miss av Zlatan.Vafan vad är de här!!?) Men i alla fall uush vad jag inte orkar idag. Vill åka till Paris - kärleksstaden. Åååh jag bara måste bort. Jag skulle vilja åka med någon jag inte känner, då kan man verkligen prata om vad som helst. De är de som är så himla skönt, när man träffar någon man inte känner eller har någon som helst aning om hur den personen är eller vad den gillar. De känns så spännande för man inte har någon som helst aning om någonting. Ååh vad jag vill gå på en strand just nu och bara vara kär.


23.30 Tack för att du lyssna på mig D, jag har precis tagit en talkwalk känns bra att prata ut lite. What are friends for!?


.

 


The sun is shining

Godmorgon alla glada! :) Sovit gott? Det har i alla fall jag, ååh vad jag älskar att sova! Fast jag vaknade halv 10 men ändå. Nu på morgonen har jag dammsugit, fixat lite å sådär. Snart ska jag hoppa in i duschen ska iväg till Angelica och påbörja våran delikatess dag som innehåller massa godsaker! haha, uuush jag låter som ett fetto men idag ska jag bara unna mig själv massa gott! :) Igår var jag å mötte upp mamma, jag skulle ändå lämna tillbaka min kjol så då passade det väldigt bra! Men jag skulle köpa en annan istället men så blev de inte för den är slut överallt! Väldigt deprimerande men skit samma, jag får hitta en snyggare sen. Men den jag lämna tillbaka var jättefin, men de var en höjmidje-kjol och jag ska ju till Grekland, och jag behöver strandprylar! Så de var inte ett så smart köp. Men den var jättesöt med fyra små vita knappar på. Fast de var rätt gjort av mig, den var svart dessutom å de funkar ju inte på staranden.  Jag avslutade kvällen hemma hos Angie med lite fimtittande. De var Moulin Rouge på tv. Första gången jag såg den,  den var jättebra! Så himla speciell på något konstigt sätt men väldigt fängslande samtidigt! Fast jag hatar slutet! :'( Så himla hemskt att hon dör. Och han som fortfarande är kär i henne kan ju inte leva sitt liv för den han älskar är död! ÅÅåh sånt gör mig deprimerad! Får se om jag hinner blogga ikväll, vet inte om jag sover hemma eller inte. Men ha det så bra allihopa! Puss och kram /J

Ni får gårdagens outfit idag, Glömde bort de igår! :)

 

* Jeans - Miss Sixty
* Jacka - Hm
* Tröja - Gina, väldigt gammal
* Skor - Hm
* Skärp - Hm
* Väska - mammas gamla


Någon som smakat Caffe cooler? :) Min kära vän har låtitit mig smutta på hennes så många gånger så nu har jag börjat gilla den. Fast jag är inge big fan av caffe, utan den här smakar mer vanilj och gräddeliknande. Bara 19kr på seven eleven! :) Prova den om du kan dricka caffe utan att spy då kommer du nog gilla den! :) 





Så himla efterlängtad

Fishfood tycker jag är den godaste ben and jarry's sorten, den har smak av choklad och inehåller små chokladfiskar, som är blandade med marsmallows supergod!
Vilken är eran favortit? :)



Jag ser verkligen fram emot imorgon! :) Då ska jag och min pärla A laga pannkakor till lunch med grädde, sylt och glass! .:) Så himla gott, och sen senare på kvällen kl.19 börjar Sex and the city maraton som vi ska se med en varsin Ben and Jerry's framför oss, de är sex av tittarnas favoriter och 2 avsnitt som är varje onsdag!! :D Låter de inte hur underbart som helst!?? :D Nu ska jag däremot göra mig klar, ska ut idag tråtts allt! Haha, men de har slutat regna i alla fall! :) Såå see you! Pussochkram / a happy J


Oväder


Pissdag redan nu, jag är inte på så bra humör. De regnar som aldrig förr och även åskan och blixten har kommit på besök. Fyfan vad jag hatar åska! När jag var liten var jag jätterädd för åskan, bara för att den slog ner nära mig. I ett träd men i alla fall det är väldigt obehagligt fortfarande! Usch säger jag bara! Idag har jag planerat in en mysdag, och jag tror den blir av faktiskt! Jag har ingen lust att sätta min fot utanför dörren, och det tänker jag fan inte gör heller.

Have a nice day! =) Glöm inte paraplyet, de lär nog behövas idag!(bara om de inte blixtrar!)  pussochkram

Den här låten är grym!



Discover Ewan McGregor!

Dagens outfit

Hellu :)

Idag har jag varit å shoppat med Angie hela dan. Och släppt av min brorsa på centralen för han skulle till några kompisar som bor i Uppsala. Jag var lite avundsjuk på att han skulle åka riktigt tåg dit. Kände att jag hemskt gärna hade velat åka bort ett tag. Men så blev det inte, utan jag och A hittade väldigt fina saker istället. Bland annat det blommiga klänningen från hm. Den som alla vill ha, de fanns minst 20st. Så den är nog inte så himla speciell längre. Fast jag la ändå undan en om jag skulle vilja ha den. Fast jag tror inte det, jag har sett den så mycket så jag har tröttnat på den lite om jag ska vara ärlig. Men strunt samma, nu ska jag bara ta det lugnt hemma, se på en film. Är väldigt trött! Gick upp väldigt tidigt, vilket var väldigt onödigt eftersom A sov när jag kom hem till henne. Så vi tog ett senare tåg ändå. Men i alla fall imorgon ska jag sova ut! :) Såå himla härligt när man kan ligga i sängen en hel timma till när man är halvvaken och bara tänka, de är så underbart! Ha en bra kväll allihopa! :) Jag köpte en kjol idag som ni får se på senare!

  

Tingeling, ha en bra kväll! Puss och kram /J







Hemma


Nu är jag hemma fån min helgtripp som ägde rum i dalarna :)! De var så himla vackert där uppe. Och de var så himla kul, det var ett tag sen jag skrattade så mycket som jag gjort dem här dagarna! Fast de beror nog lite på att jag var trött hela tiden också, då blir jag helt Pucko! Men med många goda skratt kommer man långt på! Jag älskar att hoppa studsmatta! Det är så himla kul, haha guuud vad jag skrattade! De var härligt :D Jag har badat, iskallt!! Sen fiskade vi :o Precis efter det hade regnat! Och jag var jättenära på att få fisk fast jag drog upp spöt för fort, men jag såg fisken! :) men efter ett tag så råkade klanten M slänga i spöt! Hahaha så himla klumpigt men askul! Och där slutade fisket. Men tidigare på dan hade vi också varat å fiskat och då hade vi förstört tre spön, och hade ett helt. Och då gick vi å fiskade senare, men de spöt råkade vi slänga i. Så tre förstörda spön och ett spö som ligger på botten av sjön. Väldigt bra jobbat! Men jag var inte delaktig i något av de där! :) hehe, jag är en ganska bra fiskare. Sen har vi varit runt å kollat där uppe, ätit väldigt god mat och haft de jättetrevligt! :D
Nu ska jag se på film, måste vila lite känner jag. Och sen får vi se vad jag hittar på :) Puss och kram /J















 

Sommartider :)



My love, Byebye

Hej alla glada :)

Nu ska jag åka till Dalarna, så jag har bytt om till sitta-i-bilen-i-tre-timmar-kläder! Jag hatar att åka bil. Uush blir så illamående. Men de kommer nog gå bra. Vi kommer säkert grilla när vi kommer fram :) Mys!!

Jag vill bara dela med mig av några bilder fårn London, min älsklingsstand! Jag var där för några månader sen.



Den här bilden är så himla cool, med mannen och hans väska :)








Maten var underbar! :)



Hyde park var fantastisk! Och Starbucks är nog de bästa jag vet! :)

See you! Puss och kram /J

Godmorgon, Dagens Outfit

Nu är jag redo och klar för dagen, måste bara äta. Snart ska jag in till stan och göra några ärenden nu på morgonen. Och min underbara granne Angelica ska följa med. :) Och när jag kommer hem ska jag laga lunch och packa min väska. För jag ska till Dalarna i helgen. Min mammas kompis har nån stuga där. Så vi ska vara där i några dagar med dem. Men jag tror jag kommer hem på söndag! :) Igår var det fotbollsträning, det var jättejättekul tills jag blev stämplad och inte kunde springa mer. Så nu känns det som att jag inte kan ha vanliga skor. Men de får gå ändå!
Här har ni dagens outfit.



 

 

* Jacka - Hm
* Jeans - Gap - London
* Linne - Ginatrecot
Skor - Din sko
* Väska - mammas gamla





a fabulous story

Sex and the city




Äntligen är den filmen som alla väntat och drömt om här. Nu får vi alla ett slut på den här underbara berättelsen.
Livet i Sex and the city är glamoröst och spännande, som i en flickas/kvinnas dröm.
Det är därför vi alla avgudar Sex and the city, de har delat med sig av deras fantastiska liv.
Och fått oss att drömma.

Jag har mina biljetter liggandes här hemma!  De ska bli så himla kul :)

Tillbaka till verkligheten

Idag ska jag ägna all min tid åt mig själv har jag bestämt. Jag ska göra smoothies, har massa frukt och grönt hemma. :) Sen ska jag läsa min fantastiska bok Singel på nytt. Jag ska hjälpa till å städa här hemma. Och jag ska göra en underbar Grekisk sallad till mig själv! :) Idag ska jag bara ta hand om mig själv. Känner att det behövs idag. Och det ska bli sååå underbart, för jag har fem nya Gossip girl avsnitt som jag ska se!  



Ha en bra dag allesammans! :) PussPuss /Johanna

Besökrekord Idag! 118 besökare hittills :) Good work!

Myspys

 
   

Några bilder från idag!  Malin tack för ikväll ♥

Nu är jag hemma, bion var skoj! :) Dumped hette filmen, och den var hur cool som helst! Superrolig!
Mysig dag!
Vad har ni gjort för kul idag? :)

Nu ska jag kolla klart på Sex and the city! Sovgott allihopa, Puss och kram /J

Nytt och gammalt, Dagens outfit

Nu ska jag iväg till city med Angie my babe. Och sen ska jag möta Malin vid halv 6 tiden! Vi ska på bio. :)

 

Jacka - Hm
Blus - Mammas gamla
Vitt baslinne - Hm
Skärp - Hm
Jeans - London - Gap
Skor - Din sko
Väska - Mammas gamla

Mitt tips idag är att kolla in era mammors garderober!! :)




Godmorgon alla solstrålar

Idag lär vi ju få lysa upp dagen med att ha kul. För solen verkar ju knappast utstråla några strålar idag inte. Här där jag bor ösregnar det och är molnigt. Vilket är lite synd för jag vill ut å gå, men inte i ett hav med lera och vatten. Så promenaden får vänta. Eller den blir nog ändå av senare när jag ska träffa Malin. Men i alla fall nu på dan kommer nog några bebes över för att spela guitar hero här hemma, på högsta volym! :) Niceprice! Nu är det bara å väta tills mitt sällskap kommer! Kommer säkert ta hundra år. Men i alla fall nu ska jag rota i min mammas gerderob i hopp am att hitta min gamla väska!

 Ha en bra dag allesammans! :) Puss och kram /J


ÅÅÅÅÅH Det RYSER i kroppen när jag tänker på att jag ska höra den här live... happiness kallas det!





Real Love! ♥

Jag har fått bruna ben! :)



Min bränna smyger sakta fram!  Jiiipiiiiie :D
(Jag har varit på stranden tre gånger de här året! Och jag har smörjt in mig, så de som inte tror att man blir brun om man har solskydd har väldigt fel! Och dessutom är det inte bra för huden när man bränner sig.)


Nu ska jag sova, Puss och kram /J

Nattinitti allesammans :)


GO SVERIGE!! :D




YES, Fyfan va vi är grymma! Zlatan och Petter Hanson var två svenska kungar som gjorde mål idag! :D

Är inte bilden ursöt!? :)


How to lose a gay in 10 days




Den här filmen såg jag för några dagar sen. Och den är en av mina absoluta favoritfilmer! Den är så himla charmig och rolig, och man gapskrattar genom hela fucking filmen! :)

Om du inte sett den, så gå och hyr den NU du kommer inte ångra dig!


Joggingtur


Nu borde alla ni skrika duktig flicka åt mig! För det förtjänar jag verkligen just nu. Idag på morgonen har jag sprungit 5 km! På tok för mycket för mig, men min pain in the as till brorsa lät mig inte ge upp. Det var ganska skönt om jag ska vara ärlig. Men det var faktiskt min ide att gå ut å springa! Bara för att jag missade träningen igår, trodde att vi hade uppehåll. Men så var det inte, och igår hade jag inge träningstänkande så jag glömde helt enkelt bort de. Men nu har gjort mitt, :) Och nu ska jag hoppa in i duschen! Sen ska jag följa med min brorsa å handla lite sommarkläder! Angie kanske hänger med!  ^^


Puss och kram /J




En favorit av U2, Lycka ♥


Stars



Jag har ingen som helst aning om vilket band de här är! Men den här låten blev jag lite förälskad i!

Switchfoot någon som hört talas om dem? :)

Hittade en till låt av dem som är helt underbar!, ett klipp från gossip också :)




Dare You to Move


Ny design.

Sådärja söta Johanna! Nu är designen fixad och klar.
Hoppas du är nöjd :) Kram från Sanna



Detta inlägget kan du ta bort om du vill!

(Tack så mycket Sanna! <3  http://sannadahlgren.blogg.se/

Är inte min nya design skitsnygg!!? :D)

Second hand

Hej sötisar!

Idag har jag virat runt i alla stockholms second hand butiker i hopp om att hitta en chanelväska som min vän så järna vill ha. Men vi har inte hittat den än, fast en liknande men den var slut när vi väl skulle köpa den. Men sånt är livet. När man vill ha någonting så försvinner de bara vipps innan man ens hinner blinka. Men vi har fikat å tagit det lugt på stockholms gator idag (gått tre mil). Så nu är jag helt slut, men vill fortfarande ut i friska luften. Får se hur de blir :)

Puss och kram /J



Gottigotti!




Dagens outfit :)

Dagens outfit

  

* Shorts - Cubus
* Linne - Mq
* Skor - Esprit
* Örhängen - six
* Väska - London

Dagens uppdatering.

Kom hem från lisens place för en stund sen. Idag ska vi ha picknick någonstans i mysiga Stockholm! :) Love it! Fast det är så himla svårt å välja vart men ska slå sig ner, för det är fint överallt! Men det ordnar sig nog, nu måste jag göra mig klar! Vi försov oss så vi ligger inte riktigt rätt i dagens schema. Men jag hör av mig senare! :)


Fan nu är det hundra grader men moln!? Hur ska man klä sig då,,

kl.21.10

Heldag med shopping och härliga promenader i city :) vi började med att kolla upp våra ärenden på shoppingfronten. De tog dock väldigt långt tid för vi gick in i affärer som vi inte tänkt oss. Men det var härligt med lite drömmande, så tiden gick och vi skulle egentligen ha picknick men så blev det inte. Istället hamna vi på underbara Sandy's! Varm pasta, så himla fantastisk! Och efter Sandy's åkte vi till slussen och gick uppe på Fjällgatan bra läge mitt framför grönalund på andra sidan, fin utsikt! :) Sen gick vi ner mot Medborgarplatsen och Söder, vi tänkte bara promenera men det blev lite drömmande i affärer igen! Jag hittade massor jag vill ha, men de får vänta.


Och nu sitter jag med L och lyssnar på min Pink-cd, var ett tag sen. Men hon är fortfarande great! Nu ska vi bara ta det lugnt, jag är inte så uppåt nu så det blir nog en lugn kväll.


Ha det bra, Pusspuss /J

  

Shorts - Hm
Jacka - Hm
Linne - London
Skor - Din sko
Silverväska - Hm

 

Varm pasta på Sandy's är livet! :)






Dagens köp

 

Idag har jag handlat;

Ett jättegulligt linne från ginatricot
Ett par vanliga simple shorts från Hm


Vad tycks? :)


DESIGNBILDER

 


Till min nya design! :D

Grillning!

Igår var jag på stranden med Angie hela dagen, och sen på kvällen träffade jag Angelica vi åt i centrum. Och då såg jag E och N, egentligen skulle jag följt med å grillat men jag ändrade mig på dan. Fast när jag såg dem i centrum ville jag med ändå så jag gick hem å bytte om, dock följde inte Angelica med på grillningen. Men vi träffades efter grillningen istället! (; Så jag avslutade min mysiga sommardag hemma hos Angelica, hennes kompis M kom förbi en stund, så det var en härlig men lugn kväll. Vi somnade strax efter två så det var väldigt jobbigt när vi skulle upp kl.9 idag för Angelica skulle iväg å jobba! Men jag kom upp tillslut, (; Och nu är jag hemma. Har varit å shoppat lite idag. Får se om jag fotar senare. :)


     


Sommaren är underbar!


      



Student! :)

Nu är jag tillbaka! Har haft jättebra första dagar på sommarlovet. Åh det känns så sjukt å skriva sommarlov! Men i alla fall jag måste ju fortfarande uppdatera mina dagar, så vi går två dagar tillbaka till den 5 juni, då var det studenten för C! :) det var jättekul, och den dagen så blev det en hel del mer också men ingenting som man bör skriva om. Men i alla fall det var jättetrevligt, träffade massa folk å åt got mat, tårta och glass. :)

          

Enjoy


Äntligen slut!

Hej snyggingar!

Idag har det också varit en lugn dag. Även den i skogen så det är därför jag inte tagit kort på mina outfits, om ni undrar. :) Vi orienterade, det gick jättebra. Eller jag var med A and the girls i min grannklass!
Det var jätteäckligt för vi råkade trampa i ett myrstack med svarta myror. Och då började alla skrika å få panik så vi sprang så fort vi kunde därifrån. Och mellan stämplarna blev det en hel del sång och skoj. :) mys! Men nu när jag e hemma känner jag att jag har skitont i halsen, för jag är sjuk och för att vi skrek så mycket. Också känner jag hur smutsig och äcklad jag är över skogen och jorden. Och alla jävla djur som flugit på mig idag! Uuuush säger jag bara! Jag kom hem för fyra timmar sen ungefär men jag har slappat framför tvn ett bra tag. Haha jag såg en film; ska vi slå vad?! hette den, var så himla äcklig. Den handlade typ om ett gäng smågrabbar som slog vad om att de kunde äta 10 maskar utan att spy! Ååå det var så himla vidrigt. Och det var en film för barn. Det var barn i filmen som åt maskarna. Jag förstår inte hur man kan låta ens barn se sånt. Men den var jävligt vidrig, men den var rolig! Haha bara för att jag verkligen har dålig humor när jag är trött.


Och nu har jag bakat chokladbollar till fikat ikväll. Har match mot Ösmo! Får se hur det går för mig och min hals. Imorgon ska jag ha skolavslutning, men jag ska på C's student istället. Och idag kommer J Hem från London! :) Henne träffar jag imorgon på studenten, ska bli kul!


Byebye! See you soon.


PUSS /J
image194

Jag gjorde två satser! Och ändå blev det bara tolv stycken. Men de är baltastora! :)
Mums!


Såå Underbart!

Nu är jag hemma med ett superstort smile på läpparna. Åh vad jag också vill gå ut skolan, där tar en lång resa slut. En hemsk men ändå hur undrbar resa som helst. Med mycket skratt och gråt. Många timmar slit och många timmar glädje har ett slut. Den dagen jag går ut grundskolan om exakt ett år kommer jag vara så himla lycklig men samtidigt kommer jag vara så himla rädd och ledsen. Det är ju tråtts allt slutet av det viktigaste i våra liv, slutet av 10 års arbete och slit.

Det var så himla kul å servera! Våran hemkunskapslärare/vikarie T hade valt ut oss. Hon är så himla go, hon har verkligen betytt massor för alla i våran skola. Hon var så himla stolt över oss, och när vi fick applåder av dem som går ut så kändes det verkligen, ett minne som alltid kommer att finnas där. Den var så himla kul för vi fick äta när de lugnat ner sig lite,så vi åt. Och sen fick vi hundra applåder så då gick vi ut. Men jag och D hade massa mat i munnen så vi tuggade fortfarande, haha och alla märkte det och då sa min musiklärare, åå var gott det ser ut vad tuggar ni på?! Hahha, sååå himla pinsamt. :o Men vi typ garva ihjäl oss samtidigt som vi skämdes och alla skrattade och klappade. Jag kommer verkligen sakna alla nior. Fastän jag inte kände alla så är de ändå alltid en bild av hur jag ser på vår skola. De har alltid varit ett år över mig, jag har alltid kunnat gå i skolan och hört dem rösterna. Såå de kommer vara tomt.

Men vafan nästa år är det min klass som bestämmer! :D HAHA det ska blir så himla kul!


Nu ska jag sova, är så himla trött... Har inte sovit någonting de senaste dagarna. Och på torsdag måste jag vara utvilad för då blir det student å allt! :) Angies syster tar studenten, min älskling! Och hon har varit som min syster så länge jag kan minnas så jag måste ju vara delaktig i hennes största ögonblick! Tack för allt C, och grattis på 20årsdagen!<3

Hoppas ni somnar med ett leende på läpparna! Det är alla värda <3 Puss på er /J






ååh! Den här låten spelades på balen av min musiklärare, han är så go! :)
I love this song!




Grattis gumman!

Idag ska jag servera på balen! =) Min älskling går ut skolan och det är så himla sjukt att du kommer att böja på gymnasium efter sommaren. Vem ska förstå mig på mina cpdagar?! Och när jag går runt i skolan och asflabbar och är jätteglad så gör du alltid mig ännu gladare genom att bara kolla på mig! Ååh I'm gonna miss you hun! Men det är bra att vi bor i samma hus! Men i alla fall snart ska jag och A åka till stan å hämta våra biljetter! =) Och direkt efter ska jag till skolan och förbereda balen, så ha en härlig kväll allihopa!

Puss och kram /J


image190


Grattis snygging! <3


JIPPIE, MY LOVE!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH SÄGER VÄRLDENS GLADASTE JOHANNA!


JAG SKA SE COLDPLAY DEN 17 SEPTEMBER MED D!!  sååååå himla underbart gumman! =)



Ska bli så sjukt kul!! :D

Imorgon ska jag och A in till stan å hämta våra Sex and the city biljetter!! :) Också ska vi köpa ben and jerry's!
Det var ett tag sen, men nu har jag saknat er för länge!




Min Stjärna!

Nu har jag fått tillbaka mitt smile :) Min bror Marcus är så himla lustig. Han ska alltid försöka vara snäll mot mig och det gör mig så himla glad! Min favorit ringde tack gumman. Det är som om du kan läsa mina tankar och förstå när jag behöver dig! För det ringer alltid när man som mest vill gömma sig under täcket. Min pappa kommer in med telefonen, jag vet att det är du och då lyser ett litet ljus inom mig som bara tänds när de är du. Det är så äkta vänskap är.

Tack för att du finns sötnos!

Ska på picknick men klassen imorgon! =) ahah alltid like mys, kanske tar med mig kameran!

Och jag MÅSTE få biljetter till Coldplay! :'(

PUSS OCH KRAM /J


Uuush!

hej sötisar!

Idag vill jag bara säga att jag är på jävligt dåligt humör just nu! Och att jag hatar min 22åriga bror som är dum i huvet.

puss

Dagens outfit!

Nu har jag rast! :) Vi har ätit lunch och jag har pysslat med mig blogg! :)  vad tycker ni om resultatet då snyggingar?



  


 

Mina snyggingar kom också med på en liten bild! (;

Jeansen är från Monky
Tröjan är från Gotland
Väskan är från London
Skorna är från Esprit

Ps. biljetterna till coldplay har släppts! Och jag måste få en ståplats.. åååh Fan också!




Kan det bli bättre?!

Nu har jag precis gnuggat sömnen ur ögonen, och jag ser verkligen fram emot en härlig dag i solen. Hoppas dagen blir lyckad. Har inte så många lektioner idag pga. Match, niorna mot lärarna och vi har fått tillåtelse att kolla på den. Så det blir en soft dag! :) Nu ska jag göra mig klar och sen ska traska till skolan!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH gud vad JAG ÄLSKAR ATT SOMMAREN ÄR HÄR OCH ATT SKOLAN LEDER TILL SITT SLUT!! 

Jag är så lycklig..

Puss och kram /J 

Juste Idag har jag på mig min I Love Gotland tröja =)





ååååh!!!



Den här låten har fått mig att inse. Den har fått mig att må som bäst, den har gjort mig lycklig.




Åååååh jag är så kär!

Imorgon släpps biljetterna till mitt favoritband Coldplay! :')
Men saken är den att jag känner ingen som gillar de så mycket som jag gör! så ingen vill gå med mig.. :'(

Nåågon galen coldplayälskare där ute?


Två favoriter,







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Första doppet! :)

Hallå allihopa!


Ännu en till dag i den stekheta solen för min del! :) Och idag har jag faktiskt varit modig nog och badat! Ganska bra av mig, jag brukar ha badat i mitten av juni men inte de här året minsann! Det kändes bara så bra den 1 juni. Haha.. Jag och min gamla polare F låg vid stranden å chilla hela dagen. Vi hade en utsökt picknick med oss, jag älskar picknick för jag blir typ dubbelt så hungrig när jag äter utomhus. :) Och inte nog med det, jag har fått en liten bränna också! Haha, kanske inte brun men röd i alla fall. Lite röd. Men det kommer nog lägga sig snart. Men det gör förbaskat ont ska jag tala om för dig! :/ Och när jag kom hem innan middagen kollade jag en stund på Sverigematchen men min familj. HAHA men jag var så himla trött så jag somnade. Så sjukt att somna när ett helt gäng galningar skriker och volymen är på topp. I alla fall i fotboll när det är så högljutt så det var lite knäppt att jag låg och sov genom hela matchen. Haha, och när den var slut gick jag till min säng och sov en stund till. (a) och nu har jag ätit middag...


Juste måste berätta lite om igårkväll! Familjetime med gäster. Haha det var trevligt. Fast jag måste bara be om ursäkt för jag inte följde med å badade igårkväll people men jag var så himla trött. Igår var det Grekisk tema hemma hos mig. Hah, i alla fall på middagen. Så det blev Mossaka och tzatziki nybakat bröd och grekisk sallad med fetaost och oliver! Sååååå himla underbart gott. :D Kändes som grekland rakt igenom. Men efterrätten blev inte fullt så grekiskt! Haha, bana split (vaniljglass, grädde, banan, chokladsås och maräng) Mums säger jag bara.


Åååh jag saknar Gotlad så himla mycket! :( puss och kram /J

  


RSS 2.0